Geslaagden KDO

April 2024

Deze maand hebben wij veel kandidaten voor het praktijkexamen KDO 1. Inmiddels is 1 kandidaat van HBTA geslaagd! Wij wensen alle kandidaten die nog examen moeten doen alvast heel veel succes. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de voortgang.

November 2023

In November 2023 hebben wij weer 9 kandidaten mogen trainen voor KDO 1. Het was een gezellige en gemotiveerde groep mensen en allen zijn aan het einde van de training geslaagd voor het examen. De kandidaten zijn inmiddels aan de slag gegaan met de praktijkopdrachten onder begeleiding van een mentor/begeleider.

Juli 2023

Op 19 juli 2023 hebben 2 kandidaten van Rietlanden Terminals BV met succes praktijkexamen KDO 2 afgelegd. Beide kandidaten hebben het diploma met een bos bloemen ontvangen. Wij zijn trots op het behaalde resultaat van de beide heren.

Maart 2022

Op 24 maart 2022 konden 3 vakmannen van Ovet in Terneuzen hun diploma KDO (Kraanbestuurder Drijvende Overslagkranen) in ontvangst nemen. Zij volgden bij

SODB twee trainingstrajecten waarin theorie en praktijk van het werken en onderhouden van lemniscaatkranen werden verdiept. In totaal hebben zij 8 lesdagen theorie gevolgd en 400 draaiuren gemaakt, plus diverse praktijkopdrachten.

Net als de deelnemende bedrijven binnen SODB, vinden wij het van belang dat er veilig, zorgvuldig en efficiënt gewerkt wordt. Het diploma KDO wordt door de Nederlandse

bedrijven in de droge bulk algemeen erkend.

Alle geslaagden hebben een drive om goed, snel en zorgvuldig te werken. Voor hen is het de afwisseling in het werk en de grote hoeveelheden die zij letterlijk verzetten wat het werk leuk maakt.

Wij feliciteren de drie bevlogen vakmannen met hun diploma en wensen hen nog veel veilige werkuren toe.